Jom Intai Dalam Rumah Student Perempuan
Blogger

Jom Intai Dalam Rumah Student Perempuan

Tengok keyword tu? Saya tak pasti lelaki ke perempuan yang cuba nak intai bilik anak dara orang ni. Rasanya lelaki kot… hehehe

Zaman saya sekolah dulu duduk dorm 30 orang – ada katil 2 tingkat dengan almari je. Lepas SPM terus kerja. SPM Gred 3 mana layak nak masuk universiti. Dulu-dulu mana ada kolej berkembar ke kolej universiti ke, kolej swasta ke atau IPTS. Masuk universiti, maktab atau pun jadi nurse.  Zaman sekarang tak perlu pergi keluar negara, ada kampus cawangan universiti luar negara.

Masa kerja duduk rumah bujang sewa apartment di Seri Muda Shah Alam. Awal tahun 90’an Seri Muda tempat jin bertendang. Bas pun susah nak dapat. Apartment lot tepi 2 bilik air, tingkat atas tanpa lif sewa sebulan rm 300.00

Zaman saja tiada handphone berkamera dan blog pun belum bersenyawa untuk dilahirkan.  Jadi kebarangkalian nak ambil gambar bilik ‘anak dara’ masa tu kecil sangat walaupun rakan sebilik saya technician kilang Canon.

Saya pun teringin juga nak tengok keadaan dalam bilik rumah sewa pelajar-pelajar perempuan..mesti ramai nak tengok, macam mana le bilik pelajar perempuan kita, kan… kan……..jom kita intai

mari kita tengok siapa yang kena!  Kita suruh anak-anak dara cun melecun ini jawap tag tunjukkan gambar dalam rumah/bilik mereka:

1 . Miss Lolly Aka Luvfareda – antara gadis paling popular di GB yang sentiasa menduduki carta Profile Popular .

2. aien~ – pemilik blog yang hensem? Wah kekeliruan di sini. Tapi tak apa kita intai bilik dia untuk pastikan kromosom dia XX atau XY. Pelajar Diploma Kejuruteraan Elektrik Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP)

3. Cik Dayana – erk..kenapa nickname tak gedik macam girl lain? Tapi blog dia comel seswei dengan identiti dan usia. Bunga -bunga berkembang setiap ceruk taman.

4. Innz – Diari Budak Malas . Budak malas zaman sekarang ada follower blog ratus-ratus, ada blog 4-5 biji, ada fanpage Facebook , ada earning Nuffnang berkepuk-kepuk..wah…power budak-budak malas sekarang. Saya tak ada semua tu mesti kategori tahap Super Saiyan malasnya.

5. Nana Farhana. Awek UNITEN yang hot..hehehe Mari kita intai rahsia hati bilik seroang awek Uniten

6. Fana – Baru berusia 23 tahun pada 16 April lepas. Moga ditetapkan iman, sihat tubuh badan dan kerahmatan dalam perjalanan hidup seterusnya.

7. Fida Aishah Gadis kacukan Orang Pasir Mas Salor yang sekarang bekerja di Brisbane , Australia. Mak dia memang warganegara Australia. Pandai bermain gitar, menulis sajak dan puisi juga melukis.


“Fida… Tuhan selalu jaga orang cantik dan baik..kan..kan..kan…”

8. ecar – header dan sidebar adan macam-macam tetapi tiada info tentang tuan blog. Eh..dia dah ada selfhostedlah…ada domain sendiri ecar182.com

9. Bellarossa – pelajar Pergigian tahun akhir di Vinayaka Mission Dental College, Salem , India.

1o. Liyanaa Pelajar UNISEL

Semua gadis pelajar ini saya dapat dari Geng Blogger – Silahlah kemas bilik sebelum snap gambar ye…hehehe

Kemudian silalah buat satu entry dengan gambar dalam rumah tu….

EDIT : Gambar bilik anak dara yang sudah diupdate – woah! Mari kita intai

  1. Ecar
  2. Aien
  3. Nana Farhana
  4. Fida Aishah
  5. Bellarossa
  6. Miss Lolly
  7. Innz

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

71 thoughts on “Jom Intai Dalam Rumah Student Perempuan

  1. kalau buat spot check best la..baru naked truth..haha
    .-= Azizuan´s last blog ..Cross Browser Testing Dengan Browsershot =-.

  2. skodeng2..jgn tak skodeng..haha bagus tol idea makcik kujie nie..boleh tgk bilik anak2 dara skang:)

  3. hehe..ade ke yg berani sahut ‘cabaran’ terjah versi kak jie nie..kite tengok sape yg berani tayang bile mereka..semestinya yg sudah kemas..hehehe :mrgreen:

  4. kak jie!! saya perempuan jugak!! nak tgk gambar dalam bilik saya tak? haha….dinding bilik saya penuh dengan bibir perempuan yang seksi…haha
    .-= mokteh´s last blog ..PRK-P94: Hulu Selangor Milik Siapa? =-.

  5. kak jie, baru tawu sy tersenarai (konon-konon busy sgt)
    heee:)
    wahh, nak intai bilik rupanya.
    ouh harus kemas cepat2:)
    .-= aien~´s last blog ..bila lelaki dah nak pupus. (ops ops ops) =-.

  6. kak jie..
    macam mana kak jie catch up dengan golongan muda?
    saya yang tak tua sangat dari diaorg pun kadang kadang lost..

  7. Biasanya bilik2 bdk perempuan ni macam2 ada. Pernah je tengok bilik kwn2 perempuan ni masa housewarming. Btw best baca entri ni. Mcm sesi review blog blogger2 wanita popular.
    .-= Amir´s last blog ..Anne Ngasri Bercerai? =-.

  8. mentang2 la yonna tak popular dekat GB tu T_______________T HAHAHHA ok kidding ye mama. kiddingg! blog mama ni byk kejutan betul hahaa. feeling anak dara kalah kami2 ni T____________T muahaha.

    dalam semua blog kat atas.yonna baca liyana lunia sotong tu je punya blog 😀 hihi

  9. ni baru betul2 tempat mencari aweks ni..haha 😳
    .-= aizuddin´s last blog ..Contest : Hidup Untuk Memberi – Menangi Dua Acer Aspire One Secara Percuma =-.

  10. pewittttttsss.. comel comel belaka… aiyayayyy jeles.

    Kak jie xnak buat segmen bilik anak dara muda mudi berdikari ke?
    Ni hah anak dara yang da keja tak skolah agi.. eheheh 😀
    .-= ann´s last blog ..Sarapan Pagi Isnin!! =-.

  11. wah!ingatkan entri apa..hehe
    .-= fahmi´s last blog ..Perempuan dulu perempuan sekarang =-.

  12. wahh kene tag T_T habis dunia.

    btw kenapa liyanaa tu tiada puji pujian T_T

    // malu sbb tanya mcm itu. nk lari skrg T_T
    .-= Liyana´s last blog ..My Version of Grooming Tips. ♥ =-.

  13. saya tak der rumah sewa.. saya sewa kolej.. eh silap, saya sewa bilik kat kolej. Tiap2 akhir sem terpaksa angkut brg msk dlm pantri. Bosan. nak skodeng rumah sewa teruna lah. haha
    .-= Yati´s last blog ..twitter or notes =-.

  14. Kak jie pakai stat counter apa tu ya?nampak bestje…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Penangan Sang Anonymous Mengaum | Trafik Tertinggi Bulan Ini =-.

  15. apa la kak jie…letak link blog xletak no phone sekali…kalau ada kan senang nak kontek buat “advertising” ke apa 😆 😆

  16. owh, inilah sebabnya kak jie tanya siapa2 perempuan yg still student aritu dekat forum GB kan..hehe..
    ada ek org cari keyword camtu..kalau dia cari lagi mesti terus masuk sini punya..
    .-= serol´s last blog ..Final Exam Bermula… =-.

  17. notice ramai blogger pelajar wanita suka background warna pink & berbungga-bungga..klu blog blogger lelaki mcm tu, harus kena panggil MAT BUNGA / JIWANG.. 😳

    p/s: zaman kita kecik2 dulu mmg takde harapan nak pegang kamera..jadi tak banyaklah gambar2 kita masa kecik2 utk dibuat kenangan..ohh, sayang 1000X sayang..
    .-= Nadri´s last blog ..Dimanakah “Blogawan” Mendapat Sumber Maklumat Untuk Blog Mereka? =-.

  18. tak mo join la. kang tumbuh ketumbit. :p *jual mahal* haha
    .-= mrkay´s last blog ..TM Memperkenalkan TM iTalk Whoa! =-.

  19. adeh, terkantoi lagi yg sy search keyword tu..huhu ala, nk skodeng btl2 nnt, kang kena blasah dgn pnyapu..hikhik

Comments are closed.