Hidup Biar Sedap – Teman Merdeka Paling Hot!
Blogger

Hidup Biar Sedap – Teman Merdeka Paling Hot!

53 Teman Terhangat Hidup Biar Sedap Hari  Merdeka 2010

Dalam tempuh setahun bermula dari  31-08-2009 hingga 31-08-2010, mereka ini telah menjadi teman pengkomen yang paling hangat di blog Hidup Biar Sedap. Mereka menjadi antara ratusan pengkomen yang dianggap sahabat .  Semoga terpelihara persahabatan kami ini dan dijauhi kami dari segala prasangka buruk juga semoga persaudaraan yang terjalin ini mendapat rahmat-Mu…

Nota : 35% – Perempuan 65% Lelaki.

  1. maza (527)
  2. denaihati (464)
  3. tekkaus (327)
  4. samdaddycool (282)
  5. beliamuda (267)
  6. mijie (242)
  7. hafizmd (232)
  8. fiezaradzi (231)
  9. ~mrs azmi~ (195)
  10. Kak Long (189)
  11. Lan Bingka (187)
  12. yonna (187)
  13. klcitizen (171)
  14. megat (171)
  15. Bb Hussain (150)
  16. Kreuger (147)
  17. chekgu naman (144)
  18. iza~de~bi… (142)
  19. ishak (141)
  20. mrs azmi (140)
  21. ariff (137)
  22. x-po (133)
  23. zool (127)
  24. Nadri (122)
  25. farah (120)
  26. Tie (119)
  27. Incik Res… (118)
  28. Amir (114)
  29. arin (108)
  30. zuls (106)
  31. adamfaiz (103)
  32. kruel74 (103)
  33. eyriqazz (96)
  34. cheryna (94)
  35. syahirul (94)
  36. wanmus (94)
  37. Mak Su (93)
  38. mrkay (93)
  39. Azizuan (92)
  40. TMUkmkd (92)
  41. Eriyza (86)
  42. Faizal @ FTN (86)
  43. nuaeman (86)
  44. Jard (83)
  45. blowie (82)
  46. izzah (80)
  47. Kie-yu (79)
  48. mohdisa (79)
  49. cikgu isza (78)
  50. Mr.Bintang (77)
  51. yoy (76)
  52. samanosuk… (73)
  53. KNizam (72)



Terimakasih kerana sentiasa meluangkan masa memberi feedback dan respon pada setiap entri walaupun kadang² sekadar entri 2 baris.  Semua coretan yang dititipkan di sini adalah peneman kehidupan saya seharian.

Dan persembahkanlah yang terindah bagi sahabatmu
Jika dia harus tahu musim surutmu, biarlah dia mengenali pula musim pasangmu.
Gerangan apa sahabat itu jika kau sentiasa mencarinya, untuk sekadar bersama dalam membunuh waktu?
Carilah ia untuk bersama menghidupkan sang waktu!
Kerana dialah yang bisa mengisi kekuranganmu, bukan mengisi kekosonganmu.

Dan dalam manisnya persahabatan, biarkanlah ada tawa ria dan berkongsi kegembiraan..
Kerana dalam titisan kecil embun pagi, hati manusia menemui fajar dan ghairah segar kehidupan.

~ Puisi Persahabatan Khalil Gibran ~

Terimakasih dan sejuta penghargaan juga untuk semua teman yang tidak tersenarai disini  tetapi sentiasa menjadi ‘kawan senyap’ dengan terus menyokong kujie2.com – semoga persahabatan kita terus berkembang dan tidak senyap sunyi lagi.

p.s – Ini adalah Teman Terhangat Hari  Merdeka 2009 – 52 Teman Terhangat Hari Merdeka 2009

Nota : Maza masih mengunguli carta untuk 2 tahun berturut-turut.

©kujie – Mungkin mentari tidak menjejak bumi, namun cahayanya tetap menerangi:smile:

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

60 thoughts on “Hidup Biar Sedap – Teman Merdeka Paling Hot!

  1. Salam Kujie,
    Seronoknya, dalam lama bercuti pun tersenarai dalam ‘top ten’ carta tahun ni! Memang luar dugaan juga ni. 😀
    Maza mesti loncat2 suka bila tahu dia mengungguli carta Teman Terhangat Kujie lagi tahun ni. 😛
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Ku berikan cintaMy Profile

  2. Assalamualaikum wm.wb.
    Kemerdekaan yang dimiliki setiap individu rakyat untuk memiliki hak dan keadilan sebenarnya sebagai insan yang baik, akan mensuasanakan kemerdekaann sesebuah negara. Hati dan minda yang ikhlas dan terbuka adalah elemen kemerdekaan dan sifat kasih sayang sesama manusia tanpa wasangka, dan memeterai perpaduan sejagat yang akan mengekalkan keutuhan Kemerdekaan.
    Jom terjah post menarik dari musi ..BUKAN SEKADAR KEMERDEKAANMy Profile

  3. Yied suka baca blog Kak Jie tapi Yied jarang komen blog Kak Jie…

    banyak giler pengomen tegar blog Kak Jie ye…

  4. Seorang sahabat dia tak akan minta apa² dari sahabatanya dan akan selalu memahami. 😆

    Kak Jie pun tak mampu masuk dalam senarai orang lain 😆

  5. segannya nama saya tak termasuk senarai… kak jie jadi top komentator blog saya, tapi saya……. … .. 😐

    maafkan diriku ini kerana waktu terlalu mencemburui kita.. 😉

    “mungkin aku yang ke 54” pujuk diriku,..
    Jom terjah post menarik dari menteil ..Ape Ke JadahMy Profile

  6. Maaf kak jie sebab tanya soalan disini. CONTACT kak jie error..

    Kalau kita ada crawl error (not found) mcm mana ek nak clearkan?

    Then.. kalau error di Markup Validation pun mcm mana nak clear?
    Jom terjah post menarik dari Ayie ..Bercium didalam bulan puasaMy Profile

  7. puisi tersebut best sekali…
    saling melengkapi bukan saling mendengki
    insyaAllah, persahabatan yang terbina atas dasar berkongsi, akan Allah berkati
    ameen
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Syak WasangkaMy Profile

Comments are closed.