Bulan Puasa Pun Buat Projek
Blogger

Bulan Puasa Pun Buat Projek

Yeahh……….. projek mega !  Pertama kali buat projek dengan domain mahal – dot my.  Ini bukan projek saya tetapi untuk orang lain.  Saya hanya menolong setup dari domain, hosting hingga pindahkan isi perabut lama ke rumah baru ini.   Sebelum raya boleh hand over lah kot.

Masih belum jumpa theme yang sesuai tetapi semua plugin yang sepatutnya dah install.  Yang ni saya tak risau – nak transfer post dan komen dari blogspot ke blog baru wordpress ini yang agak risau.  Takut tersengguk² di tengah jalan.  Saya pernah pindahkan 2 blog sebelum ini tiada masalah.  Harap² kali ini juga berjalan lancar.  Kalau ada masalah, kena SOS rakan-rakan membantu.

Blog ini akan mengandungi banyak gambar, sesiapa boleh cadangkan theme yang sesuai?

©kujie – projek ini adalah  siri projek khidmat masyarakat kujie2.com hasil dari pengiklanan di blog ini.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

72 thoughts on “Bulan Puasa Pun Buat Projek

  1. dot com, dot my, dot net tu adalah top level domain

    Contoh untuk top level domain .com/.net/.org/.biz berharga rm 4o setahun

    untuk .com.my/.net.my/.org.my/ berharga rm 120.

  2. whoa! buat projek mega tak ajak..hehe..patut la lama tak dengar cita pasal akak. Saya ter unfollow akak kat twitter..hehehe

  3. Kak jie, pastikan acara pembukaan dibuat lepas magrib k. so that bolehlah makan kek sambil minum ice lemon tea hahahaha

  4. Dari tajuk tadi ingatkan ada kisah lain.Heheh…kak jie, dah beli reben nanti kalau nak potong tu, bgtau la ek..=) kalau tak dapat jadi juruacara, jadi jurukamera pun jadilah…

Comments are closed.