Bila Kak Jie Dah Penat Membebel
Blog Tutorial

Bila Kak Jie Dah Penat Membebel


Petikan dari entri – Bila Kak Jie Dah Membebel


Kotak komen dibahagian bawah post


Contoh komen yang masuk kotak komen


Jumlah dalam seminggu!

Sila baca :

Patut baca : Wanmus – Kenapa Saya Benci Spammer

p/s – bukan saja blog ada pengkomen spam – handphone pun dispam iklan dari CelcomOffer!

NOTA : Dalam entri macam ini pun, masih ada juga yang tulis komen masuk SPAM! Dah tak de daya  macam mana lagi nak tulis bagi faham.  Tak cukup bombastik pun ayat digunakan.  :sad:

©kujie – orang bijak tak akan buat benda sia²!  Pilih nak jadi bijak atau sebaliknya…. your choice!

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

89 thoughts on “Bila Kak Jie Dah Penat Membebel

  1. ada dua benda yang takleh blah dalam entri ni

    satu, time komen tu die tak nampak ke dah tersemat link comluv yang SAMA TAJUK macam link yg die tampal tu?

    kedua, SPAM Celcom memang annoying sangat! hadoih.
    Jom terjah post menarik dari MuJE ..Terima Kasih RomeoMy Profile

  2. Salam, Owh…camtuu rupanya…
    maaflaa kak jie, tak ade niat tamak…
    sbb dh biasa biar die kuar link post terbaru kat bawah komen…slalu bile komen dekat blogspot mcm tuu…
    terlepas pandang pulak bile dekat wordpress…
    Jom terjah post menarik dari Adamxis ..►Filem – Lie To MeMy Profile

  3. rasanya sebab dah selalu biasa copy paste link, maka terbabas lah kat sini. hehe

    tangan tu dah biasa type komen, pastu ctrl v, nahh.. berdebuk terus :p

  4. tak de berat sgt pun..letak nama, email dan url blog
    komen dgn tertib – memberi mesti dpt balasan

    balasan mudah – backlink sbb komen ni dofollow – blogger mesti faham backlink, dofollow kalau dia nak kejar visitors mcm orang yg tinggalkan komen letak link.

  5. baca note warna merah tu : lepas publish entri ni……….masih juga letak link masuk SPAM…jadi…tak baca ke entri ni

    apa yg kak jie ajar ni, bukan berfaedah pun untuk diri kak jie, tapi untuk diri pengomen sendiri – penat je tulis, masuk dalam kotak spam

  6. kalau dah hari2 nampak orang yang sama dok spam
    sekali kena masuk kotak spam, akismet terus detect dia spam

    sapa yang rugi…mereka dan keluarga mereka 😕

  7. tataulah kalau gambar macam buku murid tahun 1 tu pun masih tak faham2…

    kalau kak jie tulis berjela2….tak nak baca, jadi letak gambar macam buku sekolah rendah tu

  8. hehehe..kalau marah kak jie taip 1000 patah perkataan mcm membebel anak2 tu

    yang ni tak…………. bagi ilmu siap letak link lagi 😆

  9. itulah..ramai buat sesuatu tanpa ilmu
    sedangkan ruangan komen ada commentluv boleh bagi juice link ke blog mereka…kebaikan yang mereka dapat
    tapi lebih suka pilih cara mudah tanpa tahu cara tu telah ‘membunuh diri sendiri’

    tuan blog dah bagi dofollow pun tak pandai nak bersyukur

  10. menulis komen adalah salah satu cara kita mempromosi diri untuk membina network dalam dunia blogging, kalau tak betul caranya – diri sendiri yang rugi

  11. ni entri simple…menghangat lepas sejuk 2 hari

    masalahnya – fail semalam dah terlepas along bawa balik kolej! nanges i 😈

Comments are closed.