Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

43 thoughts on “Video Balasan Kepada Mak Mohd Khairuddin

  1. bila tgk video mak khairuddin tu teringat mak mohd adif dlm citer dunia baru.. hehee.. smapi hati udin, mintak duit melalui video… hihiii.. udin pun nak gelak masa awal2 pembikinan video.. 😆
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Hamil Dan PuasaMy Profile

  2. hahaha…anak rindu mak
    biasanya bawa kain batik mak – rindu tak buleh tidur
    selimut je dgn kain batik mak

    yang ni…. ‘bungkus makanan bayi’ dibawanya
    sangat comel…hehe 😆

  3. Laa… macam perangai sibongsu Tie.

    Tiap kali ada kem atau gi asrama 3-4 hari mesti bawak kain batik mama dia, ekekeke……… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Tie ..Asal usul anjingMy Profile

  4. mak dia punya tu Tie
    rindu anak mak

    ps…. rahsia ni..encik suami tu p algeria bawa kain batik mak dia…:p 😆

  5. Kak Jie dah ikuti Tok Rimau dari zaman Geng Jurnal dan beli blog book dia org spt projek Jiwa Kacau – Masuk Barisan

Comments are closed.