Tanpa Garmin Ke Subang Square
Peribadi

Tanpa Garmin Ke Subang Square

Saya nak pergi Subang Square kejap lagi – hantar barang untuk dikirim pada suami. Ada orang Malaysia balik bercuti. Kirim wireless access point. Accessories komputer susah nak dapat dan kalau ada pun terlalu mahal di sana.

Pernah pergi sekali Subang Square sekali, suami yang memandu tetapi kali ini stereng di tangan sendiri…agak cuak. Kalau sesat pun tak mungkin muncul di Uganda tu, kan… redah sajalah. Positifkan diri …. :mrgreen:

Kalau sesapa komen suruh download garmin tak garmin tu….bagi handphone sebiji dulu..hiks!

©kujie – belum keluar rumah ni…perut macam ada rama²

p/s – edit – dah selamat balik pun, tak sesat tapi pusing² dua tiga kali je

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

71 thoughts on “Tanpa Garmin Ke Subang Square

  1. tak juga…posmen kt kg mak
    selalu tinggalkan surat kat masjid
    sedangkan rumah bukan susah nak jumpa…. tepi jalan bertar

  2. tahniah sebab tak sesat even tanpa garmin hehe. kat algeria brg IT mahai. benda hot yg selalu depa kirim kalau kita balik mesia adalah external hard disk. hehe. kat sana mahal amat.
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Mencuri Kisah hitam putihMy Profile

  3. Alaa… tak payah nak susah ati, simpang bukan banyak… kanan, kiri, depan…

    Koner pun tak banyak, ada dua je… kanan ngn kiri…
    ……………………………………………………
    Kan betul… dah selamat pun balik rumah.

    🙄 Garmin ke Map King ke Malsingmap ke…kalau tak kena gaya setting, kelaut gak pegi dia… 🙄
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..JOM naik FERI percumaMy Profile

  4. oooo I C .. Garmin is a ‘brand name’, actually you are telling us that you are not using the ‘navigation system’ or ‘Global position system’.(GPS)

    Anyway, nice effort though… 😀

  5. sesat takper,bubuh minyak bagi penuh…round.Peta google tu betul la tu
    post saya kali ni. ‘Jom melawat sekolah anak-anak orang asli di Dala Gerik’

  6. Salam,
    Sesat tu perkara biasa…bila dah banyak kali sesat, nanti biasalah. kita kan belajar dari pengalaman.

    Sesat jalan je, apa nak kesah. Bukan hidup dalam kesesatan pun kan 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Nak Letak Tajuk Apa EkMy Profile

  7. kita sama kak!

    klu nak g mana2 fes time siap google map dulu or apa2 mapla utk bayangkan jalan nak g tu

    pastu rase neves tak tentu pasal.. tahapehape.. 😆
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..spring cleaningMy Profile

  8. Salam,

    mudahan selamat sampai dan balik 😆
    oklah tu berani nk drive jejauh, yan nie blm berani nak drive kat jalan2 besar, setakat gi mymydin ngan tadika aiman je 😆

  9. hehe…kat malaysia ni tak mungkin sesat…masyarakat kita semua prihatin…kalau sesat tanya je…insyaallah…
    Jom terjah post menarik dari princeduyong ..KASIHAN MESIRMy Profile

Comments are closed.