Terimakasih Untuk Rekod Baru
Blogger

Terimakasih Untuk Rekod Baru

Dalam masa 2 jam 15 minit untuk membaca 65 entri!  Rekod baru untuk tahun ini 2010.

Terimakasih untuk pengunjung dari Johor Bahru yang datang melalui blog student Malaysia di Rusia – Pascaspm . Tapi bukan dia yang datang – kalau dia senang nak nampak ‘bendera’ putih biru merah.

Pengunjung ini  pembaca baru – First visit: Thu Oct 14 2010 2:15am.  Datang lagi ye…. ada 1400+ entri  lain yang awak belum baca.:lol:

Bila aku rasa paling lemah, noob, loser plak, masa tuelah aku berdoa memohon kekuatan. Orang yang paling berkuasa adalah mereka yang berdoa ketika mereka lemah.. kalau aku tak pernah rasa lemah, aku takkan berdoa untuk jadi lebih kuat… Pascaspm

Saya juga lemah – menangis waktu berdoa solat terakhir sebelum tidur. Untuk suami di sana, anak di sini anak di situ saya begini dia begitu awak sudah tentu.

©kujie – Terimakasih juga untuk azmanishak.com yang bertugas lewat malam membetulkan Cascading Style Sheets (CSS) blog ini.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

23 thoughts on “Terimakasih Untuk Rekod Baru

Comments are closed.