Selamat Pengantin Baru Azrul & Amrina
Blogger

Selamat Pengantin Baru Azrul & Amrina

Azrul Hisham , saya kenal dari dunia blog. Kami pernah berjumpa di Gathering Geng Blogger di Putrajaya dan Perjumpaan Blogger di Taman Rimba Komanvel tahun 2010.

Bukan saja di perjumpaan Blogger, hari raya bulan Ogos lepas, dia datang bertandang ke rumah. Jodohnya dengan gadis Rawang.

image

Selamat Pengantin Baru Azrul & Amrina… Semoga Allah memberkati pasangan pengantin ini dan melimpahkan berkat kepada mereka dan menghimpunkan kedua mereka berdua di dalam kebaikkan.

image

azrul adalah antara beberapa adik blogger yang bercerita , berkongsi dan bertanya pendapat secara peribadi seperti adik dan kakak dalam beberapa hal kehidupannya . Ada seorang yang juga akan menjadi pengantin tak lama lagi…. blogger popular yang mungkin akan menjadi berita tergempar..hiks! sayakan blogger mak-mak….

sent from my GT-i9300

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

16 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Azrul & Amrina

  1. walaupun tak kenal nak ucap jugalah… selamat pengantin baru buat azrul dan pasangannya.. moga berbahagia hingga ke syurga… dan selamat datang ke Rawang :))
    Jom terjah post menarik dari ieda ..ww ; kasih abangMy Profile

Comments are closed.