Pink Yang Sedap
Blogger

Pink Yang Sedap

Rasa muda remaja!

Sepanjang hidup seorang blogger selama 5 tahun, ini kali pertama menggunakan theme pink.  Nampak manis dan sedap!

Tiga tahun pertama saya sangat sinonim dengan hijau – kemudian menjadi natural.   Saya juga bukanlah pengemar ‘banner’ pada theme, lebih suka Clean & Clear yang nampak lebih matang .

Tiba-tiba buang tebiat nak guna warna ceria muda mudi . Menteil.net yang baru bertambah umur pun gunakan theme pink yang  sangat manis seperti gula-gula kapas.

Masih ada beberapa part kecil yang perlu diedit.  Itu saja.

©kujie – terus terang , warna ini macam kembalikan rentak setelah tersandung.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

67 thoughts on “Pink Yang Sedap

  1. ni tak boleh panggil auntie jie…kena panggil kak jie
    merah jambu…memang membuatkan semua orang soooo jambu!

  2. Ada masalah kat ruangan komen
    Kak Jie tak nampak, sbb dah login.

    Yang bahagian isi nama, email & url tu kena highlight baru nampak, cari kat css tak jumpa
    rasanya kat plugin ajax tu.. 🙁

  3. sape arh tukar theme pink jugak.. tak ingat takk.. marzuki ke baloot ke luth.. hehe.. pehal ramai yang minat pink nie.. xske rrr.. kaler jambu..
    Jom terjah post menarik dari samanosuke_04 ..The Road not TakenMy Profile

  4. mama! serius cunnnnnnnnnnnnn! rasa mcm masuk blog org belum kawen.baya2 yonna je hahaha 😆
    Jom terjah post menarik dari yonna ..MilofMy Profile

Comments are closed.