Kujie2.com MenggunakanTwenty Eleven
Blogger

Kujie2.com MenggunakanTwenty Eleven


Saya sedang menggunakan default theme terbaru WordPress – Twenty Eleven dengan bantuan penuh dari eizil.com.

Dalam tempoh terdekat ini, anda mungkin akan alami beberapa perubahan kecil yang sedang dibaikpulih dari masa ke semasa.

Terimakasih.

 

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

59 thoughts on “Kujie2.com MenggunakanTwenty Eleven

  1. saya pun guna default theme je, nak cari theme biru putih tapi belum jumpa yang berkenan di hati. so guna je la ape yang ade.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Ucapan Hari LahirMy Profile

  2. mmg tak lepas dr kaler putih yg simple…

    suke ngn themes ni, kalau dpt godek2 lagi mesti lebih cun

    p/s:kita tunggu hasil akhir blog ni…seronok tgk…hehe

  3. kakjie yang twenty eleven ni kn boleh pakai plugin reply comment tak..yg send email kepada org yg kita reply komen dia..mcm menarik pula nak mencuba, haha
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Sepi seorang bloggerMy Profile

  4. oho. theme kujie (sebab saya nampak kujie.css 😆 )
    masih kotak2 menjadi pilihan nampaknya. letak gambar di atas tu idea yang menarik 😀
    ni dah boleh buat entri list user yang guna 20-11 ni 😀
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Google Tak Perlukan Google LabsMy Profile

  5. hehe… sy pun pakai default theme twentyten gak…. baru siap godek2 coding dia sikit… org takde asas koding tu yg jadi payah sikit tu… tp buat masa ni masih suka lagi dgn hasil sedia jadi… tgh nak edit lagi tambah lg guna color yg lebih ceria…

    sekarang ni color theme tu xcukup ceria lg 😀
    Jom terjah post menarik dari Fahmi Raazali ..Belajar Buat Child Theme WordPressMy Profile

  6. Biasalah hidup ni up n down macam iman juga jadi tak ada silapnya bila hilang fokus tu.

  7. Haa..saya pon telah di sajeskan oleh saudara AkuBiomed utk try theme twenty eleven ni. cuma nk kena paham betul2 cara nk edit segala, yg tgh guna ni pon dah lintang pukang..hehe
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Selamat Hari AhadMy Profile

  8. Header boleh random – letak berapa banyak yg suka.
    Nak tukar havor/ link color – guna theme option, tak perlu edit css
    boleh pilih nak content belah kiri ke, belah kanan ke, atau satu kolum saja tanpa sidebar
    boleh upload background juga
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mengidam Masa MengandungMy Profile

  9. default memang tak de frame2 gini…tapi kak jie memang suka theme ada kotak2…dari dulu. so memang kena edit csslah…kak jie ni malas ( dah tua sgt nak mengadap coding ), jadi memang perlukan web designer. Contactlah dia – bergantung apa yang diingini oleh tuan blog…selera org kan berbeza2 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Putih Hitam Kelabu – Mereka Tak Pernah PeduliMy Profile

Comments are closed.