Gossip Lelaki : Kujie Garang
Blogger

Gossip Lelaki : Kujie Garang

Tadi blogger dari Kanada twitpic  print screen macam di atas.  hehehe   gossip orang lelaki.

“comel je awak tau…. awak nak tanya petua rumahtangga ke, hantarlah emai melalui Hubungi Kujie atau tinggalkan komen di Tanya Kujie”

Ada yang kenal saya secara online lebih 5 tahun, dan saya pernah jumpa kenalan online lebih dari 100 orang.

Jom kita tanya mereka diluar sana – saya garang ke?

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

54 thoughts on “Gossip Lelaki : Kujie Garang

  1. Assalamualaikum,
    Garang? Kalau Kak Jie garang, depa semua ni takut ke?
    Ish! ish! ish!

    Saya suka orang garang…nak nengok takat mana garangnya orang tu hu hu hu,
    Tak pernah jumpa Kak Jie, tak tau lah dia garang ke tak tapi sebenarnya, Penat jadi garang ni, libatkan tekanan kepada jantung. Baik tak payah garang
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Kenapa Bertudung?My Profile

  2. kalau datang time raya – mesti mulut manis lemak berkrim je….air sirap dah manis, biskut segala yang manis2.

    datang time bertukang kt dapur ke….time anak2 degil tak mandi2..baru boleh dengar suara guruh satu taman…haha 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Rindukan Mama Atau Harry Potter?My Profile

  3. mana ada mama garang :mrgreen:

    mungkin kita baca ayat dia dengan cara kita sendiri kot? mungkin tu ekspresi marah yg sesuai untuk ayat2 mama :mrgreen:

    mama sebenarnya orang yang cepat tersentuh hatinya. kadang2 nampak je ayat garang/sindir/double meaning. tapi percayalah, mesti ada yang dah kecikkan hati dia tu.

    kan ma? hahaha.

    tapi suara memang macam budak2 -___-“

  4. garang! kalau dia tak garang mana mungkin 4 orang atas tu sedaya upaya melompat. :mrgreen:
    paling tidak tiga kali juga kene melompat baru jadi cantik macam atas tu.

    larikkkk~ 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Bubur Kacang Hijau DurianMy Profile

  5. saya pun rasa kak jie garang , setiap apa entri kak jie walaopun tuk org lain saya akn balik tengok ada tak saya buat salah seperti yg kak jie tulis .. nape tah rasa gitu .. 😳
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Kontest Menang Duit RayaMy Profile

  6. mula2 dulu ingat kakjie garang gak.. atau mungkin serius la kot.. tp lepas dah add kat twitter baru tau sebernanya kakjie lemah lembut jer.. :mrgreen:

  7. kalau sesiapa yang ikut blog kakjie memang akan rasa mcm kakjie ni garang melalui tulisan kakjie, kalau betul2 baca dan hayati kakjie ni seorang yg peramah…mcm mak2 nasihat kat anak la

    itu adalah anggapan sy semasa sebelum nak jumpa kakjie dulu, tapi bila dah jumpa semuanya lain, peramah, suka senyum…dan yang pasti kakjie memang lemah lembut bila bercakap…org kata cukup jaga tutur katanya….

    p/s: ini bukan ayat bodek, haha
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Sepi seorang bloggerMy Profile

Comments are closed.