Blogger

Blog Jutawan

Terkejut saya bila ada pengunjung memasuki blog saya atas keyword susan loones blog. Saya hanyalah silent reader BLOG JUTAWAN ini sejak setahun lalu. Saya sendiri jarang memasuki blog Susan Loones melalui link dari blog saya kerana kebiasaannya saya akan melompat membaca dari satu blog ke satu blog melalui link yang terdapat di blog mereka.

Saya suka membaca dan saya membaca hampir kesemua entry dari blog² hebat seperti 3540 Jalan Sudin, Helmy Samad , Roslan SMS, dan ramai lagi walaupun saya tidak semestinya bersetuju dengan semua pendapat yang diutarakan.

Saya mengikuti setiap komentar dan membaca setiap isu yang dibincangkan di FREE SPEECH ZONE walaupun blog ini menggunakan Bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantar sedangkan saya hanyalah suri rumah sepenuh masa yang penguasaan Bahasa Inggerisnya sekadar ucapan ” I LOve U “.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

10 thoughts on “Blog Jutawan

 1. cik mika miss u too cik mika…luv!

  sebol kakjie ade byk lagi…nnt nk try p niknazmi gak la

  mz i oso dono la pakcik

  ien ucapkanlah kasih..
  Satu kata yang ku nantikan ..
  Sebab ku tak mampu membaca mata mu .. Mendengar bisik mu

Comments are closed.