Bila Blog Dah Keluar Kat Suratkhabar
Blogger

Bila Blog Dah Keluar Kat Suratkhabar

Sinar Harian 13/03/2010

Sebelum ini semua visitor blog Intan 100% dari referring sites tetapi mengikut data dari Google Analytics semalam  untuk pertama kali ada carian ‘namakuintan’ dan ‘blog comel untuk orang comel’.

Saya tak daftarkan blog Intan ke engine carian kerana blog ini hanyalah pengisian gambar peribadi. Dia tidak blogwalking, balas komen atau aktiviti sebagai blogger lain yang mendapatkan trafik.

Blog namakuintan.blogspot.com hanyalah untuk hubungan Intan dan abahnya di Algeria juga gambar bersama Along dan Angah. Dia masih sekolah pagi dan petang, saya tidak benarkan dia untuk aktif berblog.  Bukan takut lebih glemer dari mak dia tau…

Simpan kenangan ini sebagai sebuah kisah hidup yang terlalu indah untuk dibiar tanpa erti.

©Kujie – Intan cakap ” Intan cakap macam lain, dia tulis lain….”

ha ha ha…tak kan dia nak tulis erkkk…erkkk…erkkk…Intan tu… :lol:

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

95 thoughts on “Bila Blog Dah Keluar Kat Suratkhabar

  1. future top bloggers 😉
    .-= Flying Pixel´s last blog ..Im using Delicious! =-.

  2. bestnyerrr….kite baru nak belajar buat blog.
    .-= niezsa´s last blog ..Senarai Harga Produk-Produk WorldWellness Network (Semenanjung Malaysia) =-.

  3. paper tuh salah tulis url..
    spatutnye namakuintan.blogspot.com
    @ utk email jer..
    huhu
    btw congrate..
    mak borek, anak rintik..(tol ke?)huhu
    .-= yoy´s last blog ..18sx rated: Lady Gaga Nude? =-.

  4. Tahniah2…Dari kecil sudah berblog, pasti akan lebih matang cara berfikir.
    .-= Hadjie´s last blog ..Mengisi Kole Hati Dengan Kehangatan Iman =-.

  5. Tahniah suatu pencapaian yg blogger tua lain tak dapat. Tulah setiap kejadian ada Hikmahnya. Pasti pada awalnya tiada rancangan nak pergi pertemuan kemudian dgn izin Allah digerakkan hati dan akhirnya jadi popular.
    .-= denaihati´s last blog ..Akademi Fantasia Musim ke 8 : Senarai Peserta, Pengajar dan Program AF8 =-.

  6. Fuh… dahsyat, tak de ke org surat kabor nak ambik gambo aku plak nih… hi hi
    Anyway.. bagus pendedahan yg sebegini untuk anak2 asalkan ianya dibawah kawalan…
    tahniah…
    .-= Zoul´s last blog ..10 Tips Jadi Kaya =-.

  7. hehe..sempat lagi kak jie padamkan name dalam paper tuh.. :mrgreen:
    .-= hafizmd´s last blog ..Pernahkah kita didatangi mereka ini? =-.

    1. mula tu tak padam pun..tapi ramai pun dok mention kat sini…nama penuh kak jie mmg tak ada dalam internet…tak pernah tulis nama penuh….

      1. Rasanya nama penuh kakjie ada dalam blog mazidul :mrgreen:
        .-= imran´s last blog ..Pelajar Baru Diploma Tahfiz ITQAN 2010 =-.

  8. Tak lama Blog Intan lebih femes dari kak jie ni.. 🙂
    .-= nuaeman´s last blog ..Chamek : Kopitiam 100% Milik Muslim =-.

    1. hehe..tp rasenye kak jie akan mengekang ke’femesan’ intan.. :mrgreen:
      .-= hafizmd´s last blog ..Pernahkah kita didatangi mereka ini? =-.

      1. dia bukan blogger yang menulis dan amalkan ciri2 seorang blogger – blogwalking, cari trafik..dsbnya..dia hanya buat blog utk diri dia..masih trlalu awal utk terjebak dalam dunia tanpa sempadan..hehehe 😆

  9. oh, perjumpaan blogger ye..
    wah famousye anak kak..
    .-= faizal´s last blog ..It’s Time for the Job =-.

  10. wah tahniah tuk intan :mrgreen: dh kuar paper tu..yg kelakar yan baca bila intan kata..cakap lain tp gi tulis lain 😆 😆

  11. hohoho satu cabaran kepada maknya.
    abahnya disana tak buat blog balasan lak kepada anaknya?
    ke aku yang tak tahu?

    fuh! keluarga blogger
    .-= TMUkmkd´s last blog ..Windows XP Masih Popular =-.

    1. kak jie tak percaya bab femes
      benda tu berlaku hanya dlm komuniti
      kalau kita keluar dan masuk dlm komuniti lain
      kita juga akan jumpa ramai lagi yang femes

  12. Wawawa.. Tahniah buat kak jie and the daughter. 😉 Comel je.. Heee..
    .-= Fathiha Zainal´s last blog ..Zack Zukhairi tiada di sini, dia kat Jepun! =-.

  13. wahh anak kak jie ke tu,tahniah la yer,satu hari nanti boleh juga join kak jie ya 😛 ng hebat di arena blog ni
    .-= wazy´s last blog ..Streamyx Oh Streamyx Part 2 =-.

  14. satu pencapaian yang memang patut dibanggakan. susah nak keluar paper tuh. sedangkan kita yang berdomain pon orang tak ndak review.. hehehe.. tahniah untuk intan.

    P/S: kalau mama dia.. no wonder cos memang ngetop. cayak ah kak jie. oh nak tanye.. linkwith aku tak menjadi ah. tapi tak pasal ape ek?

    1. entah…lepas upgrade wp baru ni..mcm2 plugin yg error…top 10 pun tak boleh guna…semangat low skit tu..sbb tu lah…

  15. Like mom like daughter…
    Sweet family, kak Jie taknak galakkan dia berblogging secara umum ke?, mana tau leh tewaskan maknye… hihi, first time komen kat sini, selama ni silent reader…

    Ingat Hijau : Ingat Daus
    .-= Daus´s last blog ..5 Cara Popularkan Entri Di Gengblogger.com =-.

    1. dia belum boleh berblog macam blogger lain..dia masih sekolah rendah…. kerja sekolah bertimbun2..apa lagi SJK(c)…dari pagi sampai 6 petang…masa utk mengaji , ulangkaji… cuma sehari setengah jam beronline…itu saja

      skrg dah tak silent lagi 😆 terimakasih

  16. anak kak jie ke? hehe tahniah , tp nape paper tulis @blogspot?
    mcm email plak…
    .-= Scromix´s last blog ..3 Permainan Kanak-Kanak Yang Semakin Dilupai =-.

    1. blog biasa saja…hanya upload gambar..sbb tu walau dah sethn dia berblog, sy tak pernah pun ‘promot’ kat sini…tapi skrg mcm nak bagi peluang dia hargai saat2 indah dia je… 😆

    1. sapa pun akan rasa best….kita ni bkn menteri, bkn org besar2…sesekali keluar muka kt paper….seronok..apa lagi intan 😆

  17. best kan kak. Aku pernah jumpa blog bertaraf atok, umur 70+. Happy saja, Dia cerita kisah kehidupan dengan anak dan cucu.
    .-= fiD´s last blog ..Lagi racist group Facebook – janganlah! kita kan bangsa Malaysia =-.

  18. Wah bestnya masuk newspaper. Kenangan yg mungkin xkn lupa sampai bila2…
    .-= Amir´s last blog ..Keyword popular di Malaysia minggu ini =-.

  19. bagus2…kompom mak lebih pemes dari anak, tp disebabkan berita nie anak mengejar rapat menghampiri ke-femes-an ibunya…

    *nama seorang ibu yg popular skrg ialah
    .-= ejam´s last blog ..Apa Faedah Saya Dapat. =-.

  20. wahh..
    tahniah intan n mak die skali ekk..
    hehe.. 😉
    .-= akmal-hacks´s last blog ..JUSTKHAI.COM IDOLA KU =-.

  21. Salam kak jie,
    sekali sekala buat perjumpaan macam ni memang seronok,
    dapat bertukar-tukar fikiran…
    apa lagi kalau kenangan macam tu tersurat di akhbar.. mesti banyak yg kita akan ingat nanti

Comments are closed.