Senheng Digital Imaging Promotion
Advertorial

Senheng Digital Imaging Promotion

Senheng & senQ Branches

Seperti promosi Hebat Raya di Senheng yang menawarkan pelbagai ganjaran rebet tunai, kali ini pengendali rangkaian kedai barangan elektrik dan elektronik yang terkenal ini kembali menawarkan satu lagi promosi yang di panggil Digital Imaging Promotion.

Promosi ini mengfokuskan kepada tawaran menarik pelbagai barangan kamera DSLR berjenama dan bermutu tinggi di semua cawangan Senheng dan SenQ .  Kempen Digital Imaging Promosion telah dilanjutkan tempohnya sehingga ke tarikh 30 September 2012.

Sempena musim perayaan ini , rakamlah detik kenangan yang indah bersama keluarga dan yang tersayang dengan memiliki salah satu daripada  kamera DSLR yang tersenarai. Contohnya, dengan pembelian Panasonic Lumix DMC-GX1-WGC-K ,  Baucer Diskaun untuk pembelian produk berharga RM 300 akan diberikan.  Baucer diskaun ini membolehkan pelanggan mendapat ganjaran hebat untuk membeli produk lain di Senheng.

Anda juga akan mendapat hadian istimewa termasuk 8GB SD Card , Camera Casing ,  Compress Towel , Shoe Bag  dan Lumix Sports Bottle.

Antara jenama lain yang ditawarkan seperti Canon dan Samsung.   Setiap pembelian sepanjang promosi ini,  Baucer Diskaun untuk pembelian produk  bernilai dari RM 100 hingga RM 300 diberikan tanda penghargaan Senheng kepada pelanggan mereka.

Kepada pelanggan yang ingin mendapatkan pembiayaan pinjaman , kadar faedah serendah 1% dengan pembiayaan ansuran mudah AEON boleh dinikmati di kesemua cawangan Senheng di seluruh negara.

Bukan itu sahaja, setiap pembelian kamera DSLR yang ditawarkan di SenQ , pembeli layak untuk mendapatkan plan pembayaran ansuran sehingga 36 bulan.

Setiap pembelian sepanjang tempoh kempen Digital Imaging Promotion ini juga akan  mendapat Jaminan 5 tahun.

Saya dengar ada beberapa kawan blogger yang berminat membeli kamera DSLR untuk hadiri pelbagai events sepanjang musim Syawal… jomlah intai  cawangan Senheng atau SenQ yang terdekat.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

17 thoughts on “Senheng Digital Imaging Promotion

Comments are closed.