Jomlah Menangi Jubin MML Secara Percuma
Advertorial

Jomlah Menangi Jubin MML Secara Percuma

Dah join MML Makeover Contest?

Syarat mudah, tanpa pembelian. Hanya hantar 5 keping gambar keadaan jubin yang perlu diganti dan ceritakan serba sedikit mengenainya dan rebut hadiah menarik.  Ianya percuma.  Bukan saja pemenang menerima jubin MML yang berkualiti  tetapi juga khidmat rundingcara mengenai rekabentuk.

Peserta juga boleh menghantar seberapa banyak peryertaan tetapi hanya satu hadiah untuk seorang peserta.

Inilah masa yang sesuai unguk membuat pengubahsuai sempena Aidilfitri kerana pemenang diberi tempuh dari 14 Julai 2012 hingga 23 September 2012 untuk merancang proses pengubahsuaian jubin tersebut.

Pemenang juga boleh memilih mana-mana jenis jubin MML selagi terdapat di dalam stok. Bukan semua jubin adalah sama, MML mempunyai berbagai saiz, warna, tekstur permukaan atau pun ketahanan. Buatlah pilihan apa yang dikendaki, MML mempunyai berbagai pilihan untuk memenuhi impian tiap pelanggan.

Untuk menyertai peraduan ini, klik The Curious Cat.

Follow Curious Cat di Facebook untuk mendapatkan maklumat lanjut atau sebarang jawapan yang diperlukan.

Jika perlukan berbagai tips dan panduan memilih jubin , membuat perancangan dan  pengiraan ,  boleh kunjungi laman web MML di mymml.com

 

Cuaba bayangkan lantai rumah yang berkilat-kilat seperti ini…………….meow!

Contest akan berakhir 8 July, saya pun masin mencari sudut sesuai  dalam rumah untuk mencuba nasib.  Kepada pembaca blog saya, sekiranya anda telah menyertai peraduan ini, silalah tinggalkan komen supaya saya boleh melawat dan mengundi.

Jubin kat rumah saya dah pecah dan makin besar retaknya………….. memberi khidmat kepada anak benih untuk bercambah…hihi.. Saja sengaja biarkan rumput itu disitu, nak tengok sebesar mana ia mampu bertahan.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

13 thoughts on “Jomlah Menangi Jubin MML Secara Percuma

Comments are closed.