Peribadi

Dua Ribu

Semalam keluar makan bersama anak-anak.Kami raikan ulangtahun kelahiran Along pada 02/12 dan ulangtahun Angah yang tertunda pada 08/11. Hari Jumaat lepas, Angah balik dari asrama.   Selesai sudah SPM 2011.

Sebelum keluar, tweet ajak @azmanishak dan keluarga. Akhirnya malam tadi ada 3 orang Amirul – Amirul Syazwan ( Along ), Amirul Syafiq ( Angah ) dan Amirul Amin ( anak Azman )

gambar ihsan : azmanishak.com

Ini Entri yang ke 2000!

Banyaknya yang dok merapu ….. sedaya upaya tidak menulis membabitkan peribadi orang lain ( artis atau blogger ), memaparkan gambar yang mendedahkan aurat sendiri, orang² tersayang ahli keluarga dan  orang lain.   Saya akan tinggalkan blog ini suatu hari nanti, semoga tidak menambah beban di alam sana.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

52 thoughts on “Dua Ribu

Comments are closed.