Nak Show Off Sikit
Peribadi

Nak Show Off Sikit

Kedua-dua anak bujang saya balik bercuti mid sem. Hujung tahun ini  ( dua tiga hari lagi ) suami saya pula akan balik bercuti.

Biasanya mak-mak macam saya ni, bila dah ahli keluarga lengkap ada di rumah, dah tak ingat nak beronline sangat. Ada banyak hal yang menarik yang boleh dikongsi bersama keluarga.

Seronok dapat dengar suara mereka bersembang, bergurau , ketawa dan bercerita hal masa kini. Bila korang dah jadi mak, barulah faham macam mana perasaan yang nak digambarkan.

Anak-anak saya bukan jenis terperap dalam bilik dengan hal sendiri-sendiri. Walaupun mengadap laptop masing-masing, tetapi semuanya berkumpul di ruang tengah rumah.

gambar keluarga

©kujie – ada beberapa entri yang telah dijadualkan

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

19 thoughts on “Nak Show Off Sikit

    1. terimakasih afif.. kak jie ni tak dpt nak beri komitmen kalau join kontest … anak2 dan suami balik bercuti, mmg makin kuranglah masa kat online

Comments are closed.