Peribadi

DariNya kita datang…kepadaNya kita kembali

Assalamualaikum
Untuk makluman, Kak Jie baru sahaja kehilangan ayah mertua yang amat dikasihinya, bersama-samalah kita bersedekah AlFatihah buat Allahyarham Haji Daud Bin Haji Abd Latip, yang pulang ke rahmatullah pagi Ahad tadi, pada usia 80 tahun. Jenazah Allahyarham dikebumikan selepas Zohor hari ini di kampung Sabak Bernam.

Al Fatihah.

Semoga Kak Jie dan keluarganya bersabar, dah tabah dengan pemergian Allahyarham.

Wassalam, hanya mewakili,
Red Mummy @ Kak Red

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

21 thoughts on “DariNya kita datang…kepadaNya kita kembali

 1. innalillahi wainna ilaihi raaji’unn (dari Dia kita datang dan kepada dia kita kembali)Hanya 3 amalan yang boleh menolong beliau sekarang..1.Sedekah jariah 2.ilmu agama yang dimanfaat dengannya(buat amal) 3.anak yang soleh mendoakannya..moga dia dia diletakkan bersama2 mereka yang berjaya.

 2. Takziah dah Al-Fatihah…

  MOga2 Allahyarham ditempatkan didlm gulungan mereka2 yg beriman.

 3. AlFatihah…

  semoga ditempatkan dikalangan mereka yang beruntung. Amin.

  Salam takziah.

 4. Innalillah….

  Takziah buat kak jie sekeluarga…

  Alfatihah buat arwah.

  Moga kak jie dan keluarga tabah menghadapi hari2 mendatang.

 5. inna lillah wainna ila.. hiro..jiun…

  alfatihah…

  Salam takziah buat kak jie sekeluarga. Mungkin ini adalah yang terbaik untuk abah mertua kak jie. Pergi di bulan Rejab sesuatu yang patut disyukuri…Amin.

 6. Salam takziah untuk Jie dan keluarga.AlFatihah buat arwah dan moga arwah ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman.

 7. salam takziah kak jie…

  semoga allahyarham dicucuri rahmat..

  al-fatihah…..

Comments are closed.