Algeria: Resah Hati Tak Tenang
Peribadi

Algeria: Resah Hati Tak Tenang

Polis Algeria bertempur dengan sekumpulan penunjuk perasaan pro-demokrasi di ibu negara ini hari ini menyebabkan 42 orang cedera ketika polis cuba menghalang perarakan ke bangunan Parlimen, bagi mengelakkan berlaku kekacauan seperti di Tunisia.

Membaca dan mengikut siri Sindrom Tunisia , tak tergambar perasaan.  Walaupun saya percaya Contantine masih selamat dari  rusuhan yang teruk, hati tetap juga risau.  Apalagi kalau SMS lambat dibalas.


Contantine, tempat tinggal suami sekarang   adalah bandar bersempadan dengan Tunisia.

Saya stick dengan Al Arabiya News Channel, tak henti refresh berita terkini.

Feb 12, a day to change the regime in Algeria

National Democratic Coordinators for Change announced on Saturday that February 12 will be a day to change the regime in Algeria.

The National Democratic Coordinators for Change compromises student groups, non-governmental organizations, lawyers and leftist party members said on its official website that Feb12 will be the day to change the regime in the North African state.

Ya Allah, lindungilah suamiku dan peliharalah dia dari segala kesulitan dan kerumitan.

©kujie – abang… cepatlah balas sms

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

22 thoughts on “Algeria: Resah Hati Tak Tenang

Comments are closed.