Isu Semasa

Tentang Kamal Affendi (Di Kemaskini)

Edit 9/10/2012 – Berita terkini Kamal Affendi HashimBantu Kamal Affendi Hashim Yang Sakit AVM

Saya dah tidur…memang tidur awal pun. Entri di bawah telah dijadualkan.

Jam 1 pagi terbaca sms yang dikirimkan jam 12.11AM . Saya bangun, cari info, tweet dan stream kat Google+ , tiada siapa pun yang reply.

Cari berita terkini dari Bernama, Utusan dan Berita Online, pun tak ada berita tentangnya. Mustahil kes berprofil tinggi begini belum diupdate.

Eh…mungkin mimpi. Off komputer dan sambung tidur.

————————————————————————————-

EDIt: 06/07/2011 1:50 PM – ini berita yang saya dapat lewat malam tadi. Belum ada siaran media, jadi saya kunci mulut.

Seorang lelaki mati ditembak setelah mengamuk dan mengancam nyawa orang lain, di rumah pangsa Valencia, Seskyen 25 Shah Alam, Selangor, malam tadi.

Penganalisis jenayah, Kamal Affendi Hashim yang berada di pejabatnya bergegas ke lokasi untuk mententeramkan keadaan.

Empat anggota polis turut berkejar ke rumah pangsa berkenaan namun mereka diserang lelaki terbabit.  Kamal Afendi terpaksa melepaskan tembakan mempertahankan diri apabila lelaki itu menerkamnya dengan parang.

Beliau turut cedera apabila ditetak di tangan dan kaki oleh lelaki  tersebut.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Senior Asisten Komisioner Mohd Adnan Abdullah berkata, ia berpunca daripada pertengkaran lelaki itu dan rakan serumahnya.

sumber : Berita Terkini TV3

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

55 thoughts on “Tentang Kamal Affendi (Di Kemaskini)

  1. beliau ada 3 pilihan tatkala panik namun kamal affendi punya 2 lagi pilihan sama ada menggunakan pistol air atau pistol berpeluru penenang. hehehe. kenapa tak bawak?

Comments are closed.