Isu Semasa

Arah kiblat Masjid Kristal salah?

Saya pernah membuat enrti tentang arah kiblat Masjid Kristal yang didakwa salah di blog Jie’s Mutiara Hati: Arah Kiblat Masjid Kristal Salah < mesti klik untuk membaca artikel penuh. Agak lama isu ini terus menjadi tanda tanya.

Minggu lepas saya terjumpa sijil pengesahan yang membuktikan bahawa arah kiblat Masjid Kristal adalah betul dan benar di blog http://masjidkristal.blogspot.com

Saya belum pernah ke Masjid Kristal dan saya berharap masalah utama ini telah selesai. Biar apa pun isu atau kontroversi yang timbul , saya percaya tiap orang tidak akan terlepas walau selembar bulu mata sekali pun akan segala amanah yang dipertanggungjawapkan ke atasnya di akhirat kelak.

hint : next planning utk holiday > Terengganu , nak cari belacan..stok saya dah zero!

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

4 thoughts on “Arah kiblat Masjid Kristal salah?

  1. kealpaan secara sengaja dan tak sengaja mmg kadangkala memeriahkan lagi ‘buih2 di lautan’

  2. mz– manusia secara semulajadi akan mempunyai berbagai pendapat mengenai sesuatu isu.

    Kita kena pandai menapis segala lambakan maklumat

    maksu – copy & paste dgn credit.

  3. there is always people(s) that very particular abt something. as for me, it is allrite if at that certain point o time i am convinced that my chest is directed towards kiblat. how many degrees it off doesn’t really matter. again … it is just me.

Comments are closed.