Makcik Blogger Gedik
Peribadi

Makcik Blogger Gedik

siaran langsung

Pagi tadi makcik keluar TV . jangan tanya sebab apa. Klik saja link dibawa dah baca. Link rujukan diberi sebagai kesinambungan kepada entri tersebut. Blogger mesti membaca.

Sepetang Bersama Blogger

 

kujie2com

kujie2.com

pergi sekolah

Dari pukul 9 -11 pagi tadi terpaksa matikan telefon bimbit.  Notification tak henti-henti  masuk.  Bergegar makcik.    Sewaktu  keluar tadi, ada peminat serbu ajak bergambar.. #retis !

Hari ini suami saya balik bercuti. Doakan perjalanan 6 jam beliau sehingga selamat tiba.

Selepas Intan balik sekolah esok kami akan mula bercuti. Balik kampung, kemudian ke Sedeli , Kota Tinggi – Mersing – Pontian – Pekan – Tasik Kenyir. Di Tasik Kenyir, talian telefon ( perhubungan ) akan terputus 100%.  Sementara itu saya mungkin akan update santai secara live blogging dari masa ke semasa.

Kalau ada email tak berbalas, komen memang saya tak sempat nak balas, please tolong jangan sentap.  Kat atas tu saya letak ruang Penafian…antara isi kandungannya

Never assume a writer owes you any response. They may receive from a few to hundreds of messages per day. Some will gladly write back immediately, others will never reply. Try not to take it personally, because chances are it has more to do with their schedule than anything else. If you get upset and nasty about feeling rejected, you will probably ruin any chances you had of befriending the person.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

61 thoughts on “Makcik Blogger Gedik

Comments are closed.