Badan Kehakiman Malaysia

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

5 thoughts on “Badan Kehakiman Malaysia

    1. @Khai, khai ni mesti klik gambar tu…. skrg ni kalau klik image akan buka satu post baru ada image saja

      baru perasan semlm – pertemuan tak diduga 😆

      1. @Kujie, eh eh.. dah lama la kak jie function ni dalam wordpress.. hehehe.. saje je komen kat gambar sebab dah ada komen si menteil ni semalam..

    1. @menteil, kak jie cari komen kt sidebar tu tak de tapi kat dashboard ada
      baru perasan – semlm terjumpa – bila kita klik gambar – akan buka new post yg ada gambar saja..

      entah.. dari dulu ada ke atau wp 2.9.1 je

Leave a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.